Izmantojot vietni, nemainot pārlūkprogrammas iestatījumus, jūs piekrītat sīkfailu izmantošanai. Jebkurā laikā varat mainīt pārlūkprogrammas iestatījumus, lemjot par to, kā tie tiek saglabāti. Noklikšķiniet, lai uzzinātu vairāk par Sīkfailu politiku.

  OK
Angļu layouts.de-at layouts.fr-be Bulgāru valoda Horvātu layouts.sr-me Čehijas Republika layouts.et layouts.fi Franču valoda layouts.el Spāņu valoda Holandiešu valoda layouts.en-ie Lietuviešu Latviski Vācu Poļu layouts.pt Krievu Rumāņu valoda layouts.sr Slovāku layouts.sl Ukraiņu Ungāru Itāļu valoda

ATLAIDES KODSrea5

TRAUKU ŽĀVĒŠANAS PAKLĀJS 381695

ID: 2840
EAN: 5902557334735
SKU: HOM-00011
  • 24.00
    Piegādes informācija: 2-4 dienas
  • -
    +
  • Izvēlētais variants tagad nav pieejams.

    Paziņot man, kad tas parādīsies:

Tehniskie parametri
Platums (mm) 300 mm
Garums (mm) 450 mm
Garantija: 24 mēneši
Ražotājs: Tutumi
Apraksts

Mēs vēlamies iepazīstināt jūs ar ļoti praktisku žāvētāju – trauku paklājiņu. Tas lieliski iederas jebkurā virtuves interjerā. Tas neaizņem vietu un ir ļoti funkcionāls. Pateicoties pārdomātajam dizainam, paklājs lieliski notek, un pēc lietošanas to var ātri un bez piepūles novietot jebkurā vietā. Mūsu produkta lielākā priekšrocība ir tā daudzpusība. Jums nav jāuztraucas par vietu, jo paklāju var ātri izklāt jebkurā vietā un tikpat ātri notīrīt.

rokasgrāmatas un lejupielādes

Produkti, kas jūs varētu arī interesēt

    Informatīvais biļetens

    *Saņemiet jaunāko informāciju par mūsu piedāvājumiem, akcijām un īpašajiem piedāvājumiem! *Reģistrējieties mūsu jaunumiem jau šodien!