Izmantojot vietni, nemainot pārlūkprogrammas iestatījumus, jūs piekrītat sīkfailu izmantošanai. Jebkurā laikā varat mainīt pārlūkprogrammas iestatījumus, lemjot par to, kā tie tiek saglabāti. Noklikšķiniet, lai uzzinātu vairāk par Sīkfailu politiku.

  OK
Angļu layouts.at layouts.bn Bulgāru valoda Horvātu layouts.me Čehijas Republika layouts.et layouts.fi Franču valoda layouts.el Spāņu valoda Holandiešu valoda layouts.ie Lietuviešu Latviski Vācu Poļu layouts.pt Krievu Rumāņu valoda Serbu Slovāku layouts.si Ukraiņu Ungāru Itāļu valoda

ATLAIDES KODSrea5

BOHO SIENAS SPOGULIS 50CM 322047

ID: 8017
EAN: 5902557379828
SKU: HOM-03003
  • 40.00
    Piegādes informācija: 2-4 dienas
  • -
    +
  • Izvēlētais variants tagad nav pieejams.

    Paziņot man, kad tas parādīsies:

Tehniskie parametri
Diametrs (mm) 500 mm
Garums (mm) 500 mm
Rāmja biezums 10 mm
Krāsa: Bēšs, Pelēks
Apdare: dabas
Stils: boho
Forma: Apaļš
Modelis: 322047
Garantija: 24 mēneši
Ražotājs: Tutumi
Apraksts

Neaizmirstiet izķemmēt pušķus pirms iekārtošanas Spogulis ir izgatavots no augstas kvalitātes dabīgām šķiedrām, kas piešķir skaistu un unikālu tekstūru. Katram darbam ir savs unikāls raksturs. Ideāli piemērots jebkurai telpai, viesistabai, vannas istabai, virtuvei, vestibilam, terasei vai lapenei. Jebkur, kur sapņojat par unikālu Boho stilu. Ar rokām austais spoguļa rāmis piedāvā ne tikai stilīgu veidu, kā izrotāt sienas un piešķirt interjeram unikalitāti, bet arī izdaiļo telpu ar skaistu drosmīgu krāsu un tradicionālās amatniecības kombināciju.

rokasgrāmatas un lejupielādes

Produkti, kas jūs varētu arī interesēt

    Informatīvais biļetens

    *Saņemiet jaunāko informāciju par mūsu piedāvājumiem, akcijām un īpašajiem piedāvājumiem! *Reģistrējieties mūsu jaunumiem jau šodien!